Home>Om oss
Företagsintroduktion

Företagsintroduktion

Vi utför det mesta inom branschen såsom ombyggnation av industribyggnader till kommersiellt bruk, industrientreprenader, specialfastighetsarbeten, lösvirkeshus, ombyggnader m.m.
Här finns ett ambitiöst gäng sammansvetsade hantverkare med hög yrkesstolthet, som arbetar med allt från finsnickeri till markberedning och takläggning. De flesta har börjat hos oss som lärlingar och stannat kvar, sammanhållningen är bra och projektens olika karaktär gör att vi trivs eftersom uppgifterna skiftar från dag till dag. De som anlitar oss poängterar ofta att det är enkelt att arbeta med oss. Att vi alltid levererar i tid och att vi verkar ha outsinliga resurser av medarbetare, samarbetspartners och maskiner. Hemligheten är att vi är bra på planering och logistik, dessutom trivs vi med våra kunder.

Byggtjänster på dina villkor

Byggtjänster på dina villkor

När du anlitar oss finns det många olika möjligheter, vi vill alltid hitta en bra samarbetsform för varje kund. Behoven skiftar beroende på om du är en fastighetsförvaltare eller representerar en bostadsrättsförening eller ett kommunalt bolag, skola, vårdinrättning eller annat. Vi kan erbjuda löpande avtal och anbud och vi lämnar offerter till den som helst vill ha det. Huvudsaken är att det blir som du tänkt dig.

Oavsett hur du vill samarbeta med oss kan vi hjälpa med allt inom byggsektorn, vi har inga begränsningar. Takbyten, ritningar, tillbyggnader, ombyggnation av industribyggnader till kommersiellt bruk, industrientreprenader, renoveringar i särskilda tekniker, tempererade rum, markarbeten är bara några exempel. Tills slutbeviset är utskrivet arbetar vi tillsammans med dig och vill du så fortsätter vi med din fastighetsservice.

Om oss

Vi är ett byggföretag utan begränsningar.

KP-Bygg AB är ett byggföretag som finns i Södermanland och som startades 1988. Äger företaget gör Tommy Persson, och vi har idag 12 anställda.
När du anlitar oss anlitar du hantverkare med kvalitet och noggrannhet som främsta kännemärke.
För några av våra kunder är vi mer än en byggfirma, vi fungerar till exempel som byggledare och samordnare åt Eskilstuna industrifastigheter. Sedan ett antal år har vi skött all deras byggnation och fastighetsservice och koordinerat underleverantörer som rörmokare, elektriker och andra. De trivs med vårt enkla raka arbetssätt och vi trivs med ansvaret och förtroendet. Du kan också få en sådan service.

Om oss